Nieuwe website en kortingsactie!

Posted by on Sep 9, 2013 in MAN! | Comments Off on Nieuwe website en kortingsactie!

Een nieuwe website in de wereld zetten. De afgelopen 3 weken  ben ik vol aan de slag geweest met een update van onze website. Als inspiratie was ik begonnen met het lezen van de talloze intake formulieren en verslagen. Vaak zat ik met tranen in mijn ogen, soms diep geraakt, soms vanwege de humor. Het waren ontroerende verhalen van mannen, zoals elk van ons op zijn Sacred Path.

Het was een bijzondere motivatie om met volle kracht met de training Man! door te gaan. Mannen komen pas in therapie als het bijna te laat is, ze denken het alleen op te lossen. En hoe inspirerend is het om een man in zijn kracht te zien als inspiratiebron voor zijn directe omgeving.

En ook inspiratie van de vrouwen, soms lijkt het zo dat meer vrouwen zich voor de training Man! willen opgeven – zo nieuwsgierig zijn zij, Vrouwen die verzuchten – jeetje ik zou het die en die man zo graag gunnen…. Alle mannen, zo’n 200 deelnemers van de training Man! in de afgelopen 10 jaar  – erg veel dank!

We zijn weer druk bezig met het werven van nieuwe mannen voor de training.

Speciaal voor jullie als je jezelf opgeeft voor 10 oktober 2013, dan krijg je maar liefst 50 % korting op de trainingskosten. Als je nog een nieuwe man mee neemt krijg jij per nieuwe man 25 % extra korting.

Klik hier voor meer informatie over de Training MAN!, lees hier de veelgestelde vragen of neem contact op om je op te geven.