Training MAN!

De training Man! bestaat uit drie blokken die samen één geheel vormen:

Onderdeel Data
Blok 1 Broederschap 15 – 17 november 2019      en 6 – 8 november 2020
Blok 2 Nalatenschap 16 – 19 januari 2019            en 15 – 17 januari 2021
Blok 3 Leiderschap 13 – 15 maart 2019                 en 12 – 14 maart 2021

De training wordt gehouden in Centrum Smalhoorn te Orvelte (www.smalhoorn.nl) We beginnen op vrijdag om 11.00 uur en eindigen op zondag om 17.00 uur. Alleen het tweede blok start op donderdagavond om 18.00 uur.

Voor het jaar 2019 / 2020 zijn de kosten voor de training Man! € 300, = per trainingsblok (incl. BTW). De kosten voor het verblijf (overnachting en eten) zijn € 210, = (incl. BTW).  Een intakegesprek is voorwaarde voor deelname.

Voor het jaar 2020 / 2021 zijn de kosten voor de Training Man! € 315 per trainingsblok (incl. BTW)

Blok 1. Broederschap

Door het ontmoeten van medemannen, zonder strategieën en zonder maskers, ervaar je op een diep niveau je eigen mannelijkheid. Door je daarmee te verbinden kun je andere mannen als broeder of vriend zien, steunen en gesteund worden. Verbinden met mannen vraagt om loslaten. Daarvoor is het nodig om de band tussen moeder en zoon te onderzoeken, te begrijpen, te eren en los te laten. De broederschap zal dit weekend worden bekrachtigd door een ritueel.

Blok 2. Nalatenschap

In het tweede blok wordt er gekeken naar jouw eigen vader-zoon verhaal. Thema’s op het gebied van relatie, seksualiteit en ook het gemis van jouw vader komen aan de orde. Welke overtuigingen en kwaliteiten heb je hierdoor ontwikkeld. In een familie opstelling kijken we naar de mannelijke lijn waaruit jij voortkomt.

Blok 3. Leiderschap

In het blok Leiderschap staat verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven centraal. Doe je dat vanuit je hoofd, vanuit je hart of op een andere manier? In het spel: ‘De terugkeer van de koning’. (Ton van der Kroon – link) krijg je de mogelijkheid om hiermee te experimenteren en te ontdekken wat jouw rol is. Durf je jouw levenskracht en passie geheel uit te leven om bewust toegang te krijgen tot jouw leiderskwaliteiten? In dit blok ga je ook op een persoonlijke quest, waarbij de natuur jouw spiegel is.

Korting

Indien je partner de training Vrouw! volgt krijg je 10 % korting op de trainingskosten (link Hara). Het als partners volgen van de trainingen Man! en Vrouw! geeft een bijzondere verdieping van de relatie. De beide trainingen zijn qua vorm en inhoud op elkaar afgestemd.

Speciale korting van 25 % krijg je voor de Wildeman dagen, als je de training Man! hebt gevolgd. Tijdens de coaching dagen en de Wildeman dagen – speciale dagen is er ruimte om jouw leerervaringen te verdiepen en verder te integreren in je dagelijkse leven.

Soms is het belangrijk voor je proces om de training nogmaals te doen. We geven je dan een speciale korting van 50 % op de trainingsprijs.

Tot slot geeft het volgen van de training Man! de mogelijkheid om je weg te vervolgen in de opleiding Aumm (in overleg).