WildeMan aan het Werk

Het archetypische beeld van ‘de WildeMan’ is een verwijzing naar een plek in je lichaam van waaruit je jou ‘kwaliteit en energie’ voluit kunt leven. Een intern kompas waar je blind op kunt varen.

Tijdens de WildeMan dagen word je verder begeleid in jouw proces, een ontwikkeltraject, zodat het niet bij voornemens blijft. De WildeMan aan het werk gaat over jouw stappen, hoe geef jij als man concreet vorm aan je leven? In plaats van er over te dromen naar werkelijk gaan realiseren.

De dagen zijn gericht op de praktijk: tegen welke zaken loop je nu aan dat je weerhoudt om die dingen te gaan doen die je werkelijk wilt gaan doen? Welke excuses weerhouden jou?

We zetten verschillende werkmethodes in om tot handelen en bewustzijn te komen. We maken gebruik van lichaamswerk (adem, beweging, geluid), meditaties, deelronden, opstellingen, NLP, TA, traumawerk en groepsdynamica.

Onderwerp Datum
Dag 1 –  locatie Hilversum
Dag 2 –  locatie Hilversum
Dag 3 –  locatie Hilversum

De dagen worden beginnen om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur.

De kosten voor de WildeMan dagen zijn € 225, = per dag of € 525 incl. BTW voor alle drie de dagen. Als je de training Man! volgt krijg je 25 % korting op deelname.

De dagen worden begeleid door Adim Gankema.