Over ons

Auke en Han kennen elkaar vanaf 1996. Tijdens een training werd ons gevraagd om de essentie van het man zijn uit te beelden.  We raakten toen gefascineerd en zagen onze eigen wonden rondom het Man zijn. En het was bijzonder om voor het eerst een gevoel van inwijding in het man zijn te ervaren. Dit was voor ons de aanleiding om het man zijn in de wereld te zetten.

Auke Shiven Oostra (1962)

Mijn bedrijf Sacred Path begeleidt mannen in het zoeken naar evenwicht tussen werk, relatie en de Wildeman. Al sinds 1999 organiseer ik samen met Han groepen voor mannen. Ik ervaar het werken met mannen als erg bijzonder. ‘Het ondersteunt mijn eigen proces van alleen naar samen doen’.

Zijn kwaliteiten zet Auke sinds 2012 ook in als facilitator  van de werkbijeenkomsten en veranderprocessen in organisaties. Verder is hij sinds januari 2013 betrokken als facilitator bij het LEF future center van RWS dat zich richt op brein faciliteren. Sinds 2016 is Auke ook verbonden met het Aumm Instituut als co trainer.

Auke heeft jarenlang in het management gewerkt van het bedrijfsleven en overheid. Auke studeerde af als therapeut bij het Aumm Instituut in 2001 en als Asthanga en Hatha Yoga docent in 2011. Hij is geoloog sinds 1987 en volgde een bedrijfskunde opleiding. Auke heeft diverse trainingen op het gebied faciliteren, familie- en organisatie opstellingen, co-dependency, sjamanisme, mannenwerk en trauma gevolgd. Auke is vader van een dochter van 16 jaar oud.

Han Vriens (1956)

Foto-Han-2011-2‘Wie ben ik als man?’ Mijn zoektocht op het gebied van bewustzijn en persoonlijke groei begon met deze vraag. Ik nam het risico om gewond te raken en sprong in het diepe. Moed en intuïtie als kompas maar ook het pad van de dwaas komt me niet onbekend voor. Mijn mantra werd: ‘Een pad ontstaat door er op te lopen’. Vanuit mannenwerk en de ontmoeting met Auke ontstond in 2000 de training Man!

De dynamiek en polariteit tussen mannen en vrouwen in relaties leidde tot de geboorte van het Man Vrouw Instituut en mijn bedrijf StormHuis, gericht op persoonlijke groei door ontmoeting en verbinding van de seksen vanuit contact en bewustzijn over jezelf.

Ik laat mij inspireren door de zoektocht van deelnemers aan onze trainingen, het ritme van de natuur, mannenwerkers van het eerste uur, de Boeddha’s om mij heen waaronder in de eerste plaats mijn eigen kinderen, de liefde voor het leven, de zee en bossen en de onmetelijke stilte. Met verwondering en respect voor ieders eigenheid zet ik me nu in om mannen te steunen in hun proces van bewustzijn en innerlijke groei.

Ik volgde trainingen op het gebied van mannenwerk, familieopstellingen, dynamiek in relaties/groepen, inspirerend leiderschap, innerlijk kindwerk, meditatie en trauma therapie. Ik ben vader van twee prachtige dochters.

Cookie deal

Heb je na het doorlezen de website nog meer interesse? Dan nodigen wij je uit om je gegevens door te mailen. Je krijgt dan regelmatig onze nieuwsbrief over mannenzaken en een uitnodiging voor een avond bij een van de Volle Maan vuuravonden, waar je kunt proeven aan het samen zijn van mannen.