Sacred Path

Sacred Path is een spirituele speurtocht met 7 spannende en vooral leuke wekelijkse opdrachten, die jij op je eigen wijze manier invult.

photodune-4977314-stepping-stones-l

Met Sacred Path maak je stappen op jouw spirituele pad, zodat je inzicht krijgt in: ‘Wie je bent en Wat je wilt?’ Daardoor kun je bewust richting geven aan jouw leven. Je bent geen speelbal meer van anderen. Jij brengt de noodzakelijke verandering aan om te zijn wie je bent.

Een grote auto, een nieuwe liefde? Waar gaat het voor jou om in jouw leven? Als je dat niet helder hebt, belandt je op een positie, plek, of in een relatie waarbij je jezelf op een gegeven moment afvraagt: ‘Is dit het nu? Wat maakt dat ik hier niet gelukkig mee ben? Waar is het mis gegaan?

Keuze

Zijn wie je bent? Jouw onderbewuste heeft in het verleden keuzes voor jou gemaakt. Keuzes die op dat moment goed waren. En misschien nu niet meer. Weten wie je bent, wat je talenten zijn, waar je trots op bent. En wat je vervult, waar je warm van wordt en jouw passie raakt. Stap voor stap vind je je eigen route.

De eerste stap

Er is moed voor nodig om jezelf te laten zien en te laten steunen. Kom in beweging en zet de eerste stap. Creëer jezelf. Begeef je op jouw Sacred Path.

Schrijf je in, dan ontvang je elke week een opdracht en informatie per mail. Voer je de opdracht uit, dan zet je steeds een volgende stap op jouw Sacred Path.

Sacred Path

Sommige opdrachten zijn eenvoudig, andere lastig en soms confronterend. Dat is ook de reden dat je 1 keer op jouw route telefonisch raad kan vragen. Totaal een half uur op het moment dat je het nodig hebt.

De opdrachten geven je inzicht in je kwaliteiten, hoe je jouw plan kan blijven volgen en vooral wat een volgende stap kan zijn.

Aanmelding

Je doet mee aan Sacred Path als je een mail met je adresgegevens stuurt aan aukeshiven@hotmail.nl of neem contact op via ons contactformulier. En maak € 160= over op gironummer: NL 20 INGB 0004405206 t.n.v. Auke Oostra ovv Sacred Path 2015. Voor dit bedrag krijg je elke week een ervaring en inzicht in jou pad en kan je door ons laten ons laten ondersteunen.

De reis begint op 11 september 2015. Dan krijg je de eerste opdracht.

Vervolgroute

Sacred Path kan de basis vormen voor het drieluik Man! Bij deze training ontmoet je andere mannen tijdens een intensief verdieping proces.

Kies je voor Man! nadat je het Sacred Path hebt gelopen, dan krijg je € 80, = retour.